Våra tjänster

Service, Kunskap och Kvalité – Vi på Gamleby Rör arbetar tillsammans med ledande leverantörer inom Badrum och VVS. Kontakta oss idag!

Våra tjänster

Här hittar du allt vi kan hjälpa dig med! Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig! Vi löser det mesta.

Badrumsrenoveringar

Går du i tankarna om att renovera badrummet? Vi har lång erfarenhet inom badrumsrenoveringar. Kontakta oss och ge ditt badrum ett ordentligt lyft!

Byte av blandare

Börjar blandaren bli sliten, kanske har det börjat läcka? Att ha en korrekt fungerande blandare sparar vatten och minimerar risken för vattenskador.

Rörinstallationer

Vi utför alla tänkbara rörinstallationer i hemmet, industrilokaler, ladugårdar, hyreslokaler, sommarstugan och mycket mer.

Indragning av vatten

Vi hjälper dig med indragning och byten av inkommande vatten- och avloppsrör för många olika typer av hus och fastigheter.

Byte av varmvattenberedare

Vill du spara på el eller vill utöka kapaciteten för varmvatten i din fastighet eller hus? Vi hjälper dig installera nya varmvattenberedare!

Ändring i vatten & avlopp

Behöver du göra ändringar i ditt vatten- och avloppssystem? Vi har lång erfarenhet inom dessa system och hjälper dig hitta rätt lösning.

Värmepumpinstallationer

Spara på energin med en ny värmepump i ditt hus eller fastighet. Ett utmärkt val för billig och effektiv uppvärmning. Vi hjälper dig med hela installationen!

Byte av radiatorer

Spara på energi och få en bättre värmefördelning i ditt hus eller fastighet med nya radiatorer/element. Vi sköter hela installationen åt dig!

Golvvärmeinstallationer

Vill du installera golvvärme? Det är ett utmärkt val för att hålla golven behagliga att gå på och säkerställa en jämn värmefördelning i ditt hem eller fastighet.

Pannbyten

Behöver du uppdatera din panna? En ny panna minskar risken för haveri och risken för problem minskar drastiskt. Vi hjälper dig med alla olika typer av pannbyten!

Ändringar i värmesystem

Vi hjälper dig se över och göra ändringar i ditt befintliga värmesystem. Med vår långa erfarenhet inom värmesystem ser vi till att du hittar rätt lösning.

Service & övriga installationer

Behöver du service på din varmvattenberedare, värmepump, golvvärme, panna eller något annat? Kontakta oss! Vi löser det mesta!

Kontaktformulär

- Skicka oss ett meddelande!

Kontakta oss direkt – Hör av dig och kom igång med ditt projekt!